Rimelige bøker og filmer på nett

Books

For bare noen få år siden var bøker kun å finne i innbundet form, og film var kun mulig å se på DVD-er, som faktisk var en stor oppfinnelse den gangen de kom. Selv om DVD- og blueray-formatet fortsatt finnes og brukes, er de på tilbakegang, ettersom andre nettbaserte tjenester og muligheter er i ferd med å overta.

Denne utviklingen skjer svært fort, og antallet tilbydere av film på nett øker stadig. Bøker kan leses på lesebrett, og filmer kan streames eller lastes ned fra nettet. Den digitale revolusjonen har gjort det mulig å se alt man ønsker av film nesten gratis, og på flere forskjellige plattformer og i ulike formater. Viaplay, Netflix og Voddler og YouTube er eksempler på nettsteder som gjør det mulig å se film via nettet. Også bøker kan lastes ned og leses til en utrolig billig penge. Alt man betaler, er ofte en liten kostnad for opplastningen eller tilgang til tjenesten som tilbyr bøker og film. E-bøker koster kanskje bare en brøkdel av det en bok i papirform koster.

For noen av oss er det likevel fortsatt best å ha bøker i bokformat. Bøker i innbundet form vil nok fortsette å være en viktig del av fremtiden, selv om vi har flere muligheter å velge mellom sammenlignet med for noen år siden hvis vi vil lese bøker. Hvis du er flink til å undersøke før du kjøper, kan du likevel oppnå fordeler via Internett. Det finnes forskjellige måter å oppnå rabatter på, slik at man kan få ordinære bøker til rabatterte priser. Det er for eksempel mulig å hente ut rabattkoder for nettbokhandelen Adlibris nå i høst. Dermed kan du få gode priser hvis du handler bøker fra Adlibris. Fra samme nettside er det mulig å få forskjellige rabatter på en rekke andre produkter og tjenester. Det gjelder altså å være i forkant, og undersøke hvordan det kan være penger å spare!