Kjendissider på nettet

Internet

Kjendisnyheter fenger og interesserer mange. Det er en av årsakene til at det blir solgt så mange ukeblader og magasiner. Noen kjøper mengder av blader for å holde seg oppdatert om kjendisenes liv og levnet, men i dag er det mye lettere å holde seg oppdatert via nettet. Det er billigere, også, ettersom ukeblader koster en del penger, spesielt dersom man kjøper flere blader hver uke.

Raskere informasjon ut til leserne

Mange av de store nettavisene og TV-kanalene har egne sider med kjendisnyheter, og gjennom kjendisblogger får man også mye informasjon. På Internett er nyhetene og bildene også mer oppdatert enn i ukebladene, så man kan få med seg siste nytt like etter at det skjer.

Velg rett side etter din egen interesse

Norske nettsider er det beste valget dersom man er interessert i norske kjendiser. Norske nettsider skriver også litt om utenlandske kjendiser, spesielt om musikere og skuespillere, men dersom man vil holde seg oppdatert om utenlandske kjendiser, kan det være lurt å velge utenlandske nettsider. For de fleste er det som regel ikke noe problem å lese engelskspråklige nettsider, og det finnes spesielt mange amerikanske og britiske kjendissider på nettet. Hvis man leser tysk, kan man også besøke de tyske kjendissidene. De liker som regel også å skrive om kongelige.