Gode betal-strømmetjenester på nett

Netflix

Amerikanske Netflix etablerte seg i Norge i 2012. I tillegg til egenprodusert materiale, serier som Arrested Development og House of Cards, ligger her store mengder filmer og TV-serier. Noe av dette er gammelt, men det legges ut nytt innhold fortløpende. I tillegg har Netflix egne barnesider. Et standard Netflix-abonnement koster 89 kroner i måneden og øker litt avhengig av hvor mange brukere du trenger, du får en måned gratis prøvetid og kan abonnere så lenge du ønsker. På Netflix kan du kan se innholdet både på data, mobil, pad, Playstation3, Wii, Xbox og smart-tv.

HBO Nordic

HBO Nordic er også en amerikansk strømmetjeneste. HBO Nordic er er først og fremst for voksne seere. Alle HBO Nordics egne produksjoner legges ut her, samt innhold fra andre leverandører straks det er tilgjengelig. HBO Nordic er god på serier, men har også en del filmer i sortimentet. Hvis du binder deg til 12 måneders abonnement koster det 79 kroner i måneden (1. måned gratis), ellers koster det 129 kroner.

TV2 Sumo

TV2 Sumo er vel den største norske strømmeleverandøren. Her kan du strømme hele TV2s innhold og enda litt til som du ikke får se på TV. I tillegg legges nye episoder av egenproduserte serier ut straks disse er ferdige. TV2Sumo har også en egen barneside med et godt utvalg av programmer for barn. Et TV2 Sumo abonnement har ingen bindingstid og koster 229 kroner i måneden med sport direkte. Klarer du deg uten sporten betaler du 129 kroner i måneden.