Gamle spill

Internett flommer over av nye og moderne spill, og mange av disse spillene er kjempegode. Likevel var det noe spesielt med spillene man husker fra barndommen. Mange hadde sine favorittspill, enten de spilte på konsoll eller på Commodore 64. I dag virker disse spillene kanskje gammeldagse, men de hadde ofte en spesiell spillfølelse som mange nye spill mangler. De tidlige dataspillene føltes virkelig som dataspill, med enkel musikk og kantete grafikk.

For nostalgikeren – det finnes håp!

Dersom man lengter tilbake til de gode gamle dager, finnes det faktisk gratisversjoner av de gamle dataspillene på nettet. Der kan man finne igjen favorittspillet fra Commodore 64 eller Sega. Man kan mimre og drømme seg tilbake til enklere dager, eller man kan vise barn og barnebarn hvordan spillene så ut i fortiden. Det er helt utrolig hvor raskt dataspillene har utviklet seg, men stemningen i de gamle spillene kan skape en hyggelig mimretime.

Selv om det er mange voksne som leter etter gamle favorittspill de kjente som barn, er det faktisk også mange unge spillere som gjerne vil prøve de eldre dataspillene. Noen spill fikk nærmest legendestatus, og noen av de gamle spillene er også forgjengere til dagens spill, derfor ønsker mange unge spillere å prøve ut originalspillene.