Er gratisspill god underholdning?

3295631-dataspelDet finnes mengder av nettsider som tilbyr gratisspill, men mange tror at disse spillene bare er noe møl, og at spillene bare er laget for å spy ut reklame til spillerne. Selvsagt finnes det dårlige gratisspill på nettet, men det finnes også mange underholdende spill. Når det gjelder reklame, spørs det hvilken nettside man spiller på. Noen nettsider bugner av reklame, og det er til og med reklame i begynnelsen av enkelte spill. Men noen gratis spillsider er helt reklamefrie.

Enkle spill også til mobil eller nettbrett

Gratisspill er som regel forholdsvis enkle. Vanligvis er de nivåbaserte, og man kan spille seg gjennom hvert nivå på et par minutter. Og nettopp det at spillene er raske og enkle, gjør dem til perfekt underholdning. Man trenger ikke å tenke strategi og planlegge langsiktig i disse spillene, man kan spille i bare et par minutter mens man venter på bussen, eller sitter og kjeder seg foran dataskjermen. Å spille på bussholdeplassen er mulig, ettersom mange gratisspill også er tilgjengelige til mobilen.

Morsomme gratisspill til barn

Gratisspill er også den perfekte underholdningen for barn, spesielt dersom man går til en barnevennlig side. Der finner man mengder av underholdning både til egne barn og til besøkende barn som kjeder seg når de voksne sitter og snakker.