De beste TV-seriene

479691-hand-holding-a-remote-control

Det amerikanske TV-selskapet HBO står bak flere unike serier, og har på mange måter revolusjonert en hel bransje, men har de lagd den beste tv-serien gjennom tidene, og i så fall hvilke serie er den beste?

Listen av suksessrike TV-serier fra HBO er lang, men hvilke serie som er best og om HBO har lagd den beste serien kan nok også diskuteres langt ut over de sene nattetimer. Serier som The Sopranos, The Wire, Boardwalk Empire og Sex in The City er alle store suksesser. Heldigvis kan man si, HBO har fått konkurranse, for det som skjer når man er alene på markedet er jo at det raskt kan bli kjedelig.

En av konkurrentene er Netflix, som aldri har hatt en egen TV-kanal som HBO allerede hadde på 80-tallet, men de har forsøkt å ta opp kampen. Siden Netflix også ble tilgjengelig i Norge i 2012 har også de levert serier av høy kvalitet. Den største suksessen til Netflix er uten tvil Breaking Bad, men i dag kan du altså se klassikere som Twin Peaks og Mad Men på strømmetjenesten Netflix. Mange tror at man får se Mad Men hvis man abonnerer på HBO, men der tar de helt feil.

Hva som er den beste får publikum fortsette å krangle om, men det er stor sjanse at det er en av seriene som er nevnt i denne artikkelen.